Over Van der Stam

mens en werk

drs. Janneke van der Stam (1968) is afgestudeerd in Personeelsmanagement en heeft ruime ervaring in het HR vakgebied en in leidinggevende functies.

Mijn eigen loopbaan is misschien wel het beste bewijs dat álles haalbaar is. Mijn HBO en WO diploma heb ik beiden naast een full-time baan in de avonduren gehaald, nadat ik mijn loopbaan in 1989 startte. De afgelopen 19 jaar heb ik in diverse HR en leidinggevende functies gewerkt, laatstelijk als manager van een Learning afdeling van 60 medewerkers.

Met mijn ruime ervaring en gedegen expertise zet ik mij graag in om je verder te helpen. Bijvoorbeeld door een persoonlijke Talentenanalyse bij werving & selectie- en mobiliteitsvraagstukken, door een coachtraject waarin je antwoord krijgt op vragen die je hebt of door loopbaanbegeleiding bij het zoeken naar de beste vervolgstap. Het is allemaal mogelijk. Neem contact op en we bespreken welke mogelijkheden het beste passen voor jou.

Kernwoorden waarmee klanten Janneke omschrijven: enthousiast, directe en duidelijke communicator, realistisch, eerlijk en to the point, authentiek en geïnteresseerd in mensen om zich heen.

Janneke is Partner bij Hoek Consultants in Ede, adviseurs voor Human Capital: www.hoekconsultants.nl.

Foto_05

Foto_04

Foto_03

Foto_02

Foto_01