Over Van der Stam

mens en werk

Drs. Janneke van der Stam (1968) is afgestudeerd in Personeelsmanagement en heeft ruime ervaring in het HR-vakgebied, zowel in leidinggevende als in adviserende rollen.

Mijn eigen loopbaan is misschien wel het beste bewijs dat álles haalbaar is. Mijn HBO en WO diploma heb ik beiden in de avonduren – naast een full-time baan – behaald, nadat ik in 1989 mijn loopbaan startte.

Ik heb bij diverse werkgevers gewerkt, waaronder een periode van bijna 20 jaar in diverse, ook leidinggevende, HR- functies voor Rabobank. In 2016 ben ik gestart als zelfstandige en heb ik mijn HR kennis en ervaring ingezet voor diverse executive search opdrachten (vaste en interim posities) en loopbaan- en outplacementtrajecten.
Deze zelfstandigheid heb ik (deels) uitgevoerd in verbinding met een tweetal consultancy bureaus.

Met mijn ruime ervaring en gedegen expertise zet ik mij graag in om jou of jouw organisatie verder te helpen. Bijvoorbeeld door specifieke wervings- en selectie opdrachten, loopbaan- of outplacementbegeleiding of als interimmer in een, al dan niet leidinggevende, rol als HR professional.

Neem contact op en we overleggen hoe ik jou of jouw organisatie van dienst kan zijn!  

Kernwoorden waarmee opdrachtgevers en netwerkcontacten Janneke omschrijven zijn: enthousiast, directe en duidelijke communicator, realistisch, analytisch, eerlijk en to the point, authentiek en oprecht geïnteresseerd in de mensen om haar heen.

Foto_05

Foto_04

Foto_03

Foto_02

Foto_01